Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.


30.09.2016

WLAN zintegrowany

Fortinet FortiAP-U
30.09.2016

Szybki backup i przywracanie

Barracuda Backup 6.3
30.09.2016

Zaawansowane Business...

DomData InForum BI Studio
16.09.2016

ITewolucja w Katowicach

ITewolucja: MASTERS OF SECURITY już 20 października w Katowicach
05.09.2016

EMC Forum odpowie na pytanie,...

EMC organizuje konferencję poświęconą przetwarzaniu w chmurze i nowoczesnym technologiom...
02.09.2016

Veracomp dzieli się wiedzą –...

Znamy coraz więcej szczegółów na temat kolejnych spotkań w ramach projektu „Veracomp...
31.08.2016

Wielofunkcyjne A3

Samsung A3 MultiXpress X3280/ K3300
29.08.2016

Z koncentryka na Ethernet

Konwertery Panasonic
25.08.2016

Coraz wydajniejsze

QNAP TVS-x82 / TVS-x82T

Prenumerata

Dlaczego warto prenumerować "IT Professional"

 
  • dostajesz dostęp do e-wydania gratis

  • zamawiając prenumeratę roczną odnawialną,dostajesz 12 numerów, płacąc za 11,

  • otrzymujesz atrakcyjne dodatki dostępne tylko dla prenumeratorów,

  • prenumerata zapewnia Ci zebranie wszystkich kolejnych numerów,

  • miesięcznik otrzymujesz pod wskazany adres,

  • nie ponosisz kosztów wysyłki,

  • masz gwarancję stałej ceny.

 

Zamów prenumeratę:

 

1. w księgarni internetowej wydawnictwa przejdź »
2. pobierając poniższy formularz zamówienia i wysyłając go faksem
na numer (+71) 797 28 16
3. mailowo, wysyłając zamówienie na adres 
4. telefonicznie pod numerem (+71) 797 28 34

 

Pliki do pobrania

Formularz zamówienia prenumeraty miesięcznika w formacie PDF

Zamówienie numerów archiwalnych

Każdy numer "IT Professional" to praktyczne informacje i porady, które jeszcze długo po ukazaniu się danego numeru są pomocne w codziennej pracy działu IT. Zapraszamy do składania zamówień na numery archiwalne.
 

Zamów numery archiwalne:

 
 w księgarni internetowej wydawnictwa przejdź »

 

.

Transmisje online zapewnia: StreamOnline

All rights reserved © 2013 Presscom / Miesięcznik "IT Professional"